Обавештење: Изложба је одложена до септембра

Драга децо, ментори и родитељи,
Искрено верујемо да сте сви здрави и добро.

Као организатори, дубоко се извињавамо свима и осећамо се јако непријатно због кашњења финалне реализације ликовног конкурса Мини рестАРТа. Надамо се да имате разумевање с обзиром на то да је наша држава била у ванредном стању од 15. марта до претходне седмице уз  свакодневни полицијски час. Враћамо се у нормалан живот, колико је то могуће уз обавезне превентивне мере и у наредном периоду.

Због забране окупљања, одржавање финалне изложбе и свечана додела награда у овом тренутку одложени су до септембра 2020. године. Обратићемо вам се поново када будемо добили информације од стране нашег Министарства културе и општине, јер сви наши планови зависе од њихове динамике рада и одлука.

Одлучили смо да ипак учинимо оно што смо у могућности у овом тренутку. До краја месеца отпочећемо прослеђивање диплома свим селектованим излагачима у форми ЈПГ документа  електронском поштом. Надамо се да ћемо све дипломе проследити до краја јуна, с обзиром на то да је селектовано више од 1000 аутора.

Награђени, похваљени аутори и ментори очекујемо да ћемо се видети у септембру или почетком октобра и уручити вам дипломе и похвале на отварању изложбе.

Срдачно вас поздрављамо  и надамо се да креативно стварате чак и у овим пандемијским данима.

Организатори

diploma_srpski_2020

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s