Obaveštenje: Slanje e-diploma

Dragi Svi,
Počećemo slanje e-diploma u formi JPG dokumenta. U narednom periodu proverite svoje elektronske pošte i svoje Spam sanduče, takođe. Diplome su u dobroj rezoluciji, spremne za štampanje.

Prvo ćemo proslediti e-diplome nagrađenim, pohvaljenim autorima i mentorima (i domaćim ukoliko su im potrebne za neke rezultate u okviru ustanove). Kasnije prosleđujemo e-diplome svim selektovanim izlagačima po kategorijama (dobićete više imejlova ako imate izlagače u više različitih kategorija).

Rezultati konkursa Ministarstva kulture biće objavljeni 8. juna, nadamo se da ćemo ući u izbor, a naša opština tek je ovih dana raspisala konkurs za sufinansiranje projekata. I njihove aktivnosti kasne usled perioda vanrednog stanja zbog pandemije korona virusom.

Nadamo se realizaciji finalne izložbe u septembru-početkom oktobra, štampanju svih diploma i prosleđivanju plaketa/nagrada inostranim autorima i mentorima poštom.

Domaće autore i mentore očekujemo na otvaranju izložbe.

Poželite nam sreću da sve, ipak, realizujemo profesionalno i dobro, na obostranu radost, iako će biti sa zakašnjenjem. Ne osećamo se dobro što konkurs nije realizovan u predviđenoj dinamici, ali se nadamo da imate razumevanje i da uočavate našu nelagodnost.

Organizatori

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s