ДОНИРАЈТЕ

Ваше мало нама значи много

Образовно-креативни центар РЕСТАРТ је непрофитно удружење које прикупља средства путем донација. Донације прикупљене на овај начин користе се за спровођење активности удружења, рад са децом и младима и реализацију пројекта.

Ликовни конкурс Мини рестАРТ је пројект којим промовишемо дечје ликовно стваралаштво, методичке приступе у редовној настави и значај уметности у развоју личности. Поред тога, трудимо се да ликовни конкурс развија знатно шире аспекте учења, истраживања, али и свестрано одговоран однос појединца према друштвеној заједници и уметничком наслеђу.

Пројект је подржан од стране Општина Велика Плана, али не и довољним новчаним износом. Овим путем желимо да прикупимо додатна неопходна средства да бисмо програм остварили у потпуности професионално на радост учесника и награђених аутора.

Уколико препознајете важност нашег деловања и у могућности сте да подржите наш рад, како бисмо континуирано и професионално изводили програме, били бисмо вам веома захвални без обзира на то колики је уплаћени износ.

Донацију можете обавити уплатом на динарски рачун:
200-2904860101933-80
Банка Поштанска штедионица

uplatnica restart

Донације могу уплатити:

– појединци, физичка лица;
– правна лица, приватни предузетници;
– друштвена предузећа;
– компаније;
– фондови;
– фондације.

Образовно-креативни центар РЕСТАРТ је нестраначко удружење и не прима донације од политичких странака, алкохолне и дуванске индустрије и других субјеката који својим деловањем крше људска права и нарушавају здравље и безбедности.

ПРЕУЗМИТЕ И ОДШТАМПАЈТЕ НАЛОГ ЗА УПЛАТУ КЛИКОМ НА:
Uplatnica_donacije pdf